Olay - Active Hydrating Nemlendirici Losyon - 100 ML.

Olay - Active Hydrating Nemlendirici Losyon - 100 ML.

OLAY Active Hydrating Nemlendirici Losyon

Neden benim için doğru nemlendirici?

Active Hydrating Losyon, cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olması için gereken günlük gerekli nem ihtiyacını sağlar. Yağsız formülü ile kolayca cilde nüfuz ederek makyaj için ideal bir zemin hazırlar.

Güzellik Losyonu cildinize nasıl etki ediyor?

Benzersiz Olay nemlendiricisi ve protein yapıtaşı amino asitlerle zenginleştirilmiş üstün formülü ile nemin uzun süre cildinizde kalmasını sağlar ve ciltteki nem seviyesini korumaya yardımcı olur.

Sonuç: Kullanır kullanmaz farkı göreceksiniz. Daha yumuşak, daha pürüzsüz, daha genç görünümlü bir cilt.

  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Normal / Kuru / Yağlı ve Karma ciltler içindir.

Güzellik Önerileri:

Bir miktar Olay Güzellik Losyonu’nu fondöten bazınızla karıştırın. Bu karışım size sadece makyajınız için kusursuz bir baz oluşturmakla kalmayacak aynı zamanda Olay Güzellik Losyonu’nun üstün formülüyle cildinizi nemlendirecek ve daha pürüzsüz hale getirecek. Güneşte geçen bir günün ardından cildinize hem nemlendiren hem de hafif ve kolay emilen Güzellik Losyonu’nu uyguladığınızda, ipeksi yumuşaklıkta bir cildiniz olacak. Ellerinizi her yıkadığınızda birkaç damla Güzellik Losyonu ile masaj yapın. Siz fark etmeden ellerinizde kadifemsi bir pürüzsüzlük hissedilecek.

Güzellik Losyonu nasıl kullanılır?

Cildinizin nem ihtiyacını her sabah yüzünüze ve boynunuza Güzellik Losyonu ile nazikçe masaj yaparak giderin. - Daha etkili sonuç için Güzellik Losyonu’nu cildinizi Olay Cleansing ürünleriyle temizledikten sonra uygulayın.

İdil Itriyat & Kozmetik © 2024